Nieuwegein Fietst Goed op weg
 


Fiets mee met de speciale Ik fiets acties in Nieuwegein

Altijd al het gemak van een e-bike willen uitproberen? Dat kan gratis en vrijblijvend! Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog wat leuker te maken, kan je ook de Ik fiets app downloaden. Je fietsritten worden geregistreerd en beloond. Doe ook mee!

Probeer een e-bike

Op de e-bike naar het werk gaat er een wereld voor je open. Elke dag een portie beweging, je voelt je één met je omgeving en ervaart minder stress. Maar dat weet je pas als je het zelf ervaart. Daarom bied Ik fiets je de kans om dit gratis te proberen. Je haalt de e-bike op bij jou in de buurt (Banierhuis) en mag er een week op fietsen.
Kijk op Ik fiets.nl

Koop nu een e-bike en ontvang korting

Op de e-bike overbrug je gemakkelijk lange afstanden. Overweeg jij om een e-bike aan te schaffen? Wacht niet langer! Je ontvangt nu via Ik fiets €300,- korting op de aanschaf van een e-bike bij één van de deelnemende fietshandelaren.
Kijk op Ik fiets.nl

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk.
Kijk op Ik fiets.nl